Het mooie weer komt eraan en het rijden met een open dak in een cabrio is weer één van de meest geliefde bezigheden van vele mensen. Met de wind in je haar genieten van het zonnetje en de mooie plaatsjes waar je langs af rijdt. Wil jij dit jaar goedkoop in de zomermaanden in een cabrio rijden? Kijk dan eens op de website van Bynco naar private lease korte looptijd. Je kunt hier tweedehands auto’s leasen voor een periode van 12 of 24 maanden. Ideaal dus om tijdelijk in een cabrio te rijden.

Een cabrio leasen voor een korte periode

Het rijden in een cabrio is niet altijd prettig. In de wintermaanden bijvoorbeeld kun je beter in een geheel afgesloten wagen rijden. Daarom is het korte termijn leasen van een cabrio wel een goede optie. Als je bij Bynco kiest om een auto te leasen dan krijg je niet een geheel nieuwe auto. Je kunt namelijk kiezen uit een reeks jong gebruikte auto’s. Het grote voordeel is dat deze auto direct beschikbaar is en je dus geen hinder ondervind van een lange levertijd.

Leasen voordat je koopt

Het leasen van een jong gebruikte auto is overigens ook vele malen goedkoper dan het leasen van een gloednieuwe auto. Daarbij wordt het ook mogelijk om de tweedehands auto voor een kortere tijd te leasen. Je kunt dus gebruik maken van de lease diensten van Bynco als je tijdelijk een cabrio wilt rijden. Maar private lease korte looptijd is ook prettig voor als je bijvoorbeeld een andere auto wilt kopen maar momenteel het aanschafbedrag nog niet bij elkaar hebt. Je kunt overigens al wel direct in jouw gewenste auto rijden maar dan in eerste instantie op een lease contract. Je hebt dan altijd nog de kans om deze auto over een jaar of twee jaar wel zelf te kopen.