Online-Apotheke. Jetzt Im Web Kaufen. Holen Sie Sich Medikamente Im Internet Und Ohne Rezept. Jeder Möchte Schnell Vertrauen In Der Drogerie Von Seinem Wohnsitz Unter [URRLL] Kaufen. Ja, Sie Haben Das Recht, Weiterhin Eine Belohnung Aus Dem Erwerb Zu Erhalten. Diese Kanadische Apotheke Mit Einer Gruppe Erfahrener Und Lizenzierter Apotheker.

Veel ondernemers werken nog met een boekje en een pen in het dashboardkastje om de kilometers van hun zakelijke auto te registreren. Dit is niet zo’n slim systeem, omdat je maar één of twee keer iets fout hoeft te doen en dan is je hele overzicht naar de maan. Gelukkig is er een systeem bedacht dat slim is en automatisch je kilometers kan registreren. In deze blog gaan we je hier meer over vertellen. 

RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie

Het bedrijf RouteVision levert het slimme systeem waar wij het vandaag over hebben. Dit systeem is erg slim en werkt met track en trace bovendien. Zo is het mogelijk, wanneer je systeem geïnstalleerd hebt in je auto, om de gereden kilometers te registreren. Zo kun je gereden kilometers aan de Belastingdienst verantwoorden. De regel is dat je 500 km maximaal privé mag rijden met je zakelijke auto. Door de uitdraai van dit systeem kun je bewijzen dat je je hier aanhoudt.

Track & trace 

Doordat het slim systeem een track & trace functionaliteit heeft, is het mogelijk om als ondernemer te zien welke routes je auto’s, wat in het systeem zit, gereden hebben. Op deze manier wordt het mogelijk om bijvoorbeeld instructies te geven die ervoor zorgen dat je medewerkers een efficiënte route gaan rijden in het vervolg. Bijvoorbeeld wanneer ze structureel een toeristische route nemen. Ook weer zien hoelang auto’s op locatie zijn geweest bij de klant, zodat je nooit een discussie hoeft te voeren over hoelang je er bent geweest. Dat is dus bijzonder handig. 

Conclusie

We kunnen dus concluderen dat dit systeem een ondernemer veel tijd gaat schelen en fouten zal elimineren. Daarbij is het zo, dat er gemakkelijk gestuurd kan worden op medewerkers die structureel een inefficiënte route rijden van de zaak naar de klant. Op deze manier kan er geld bespaard worden in termen van brandstofkosten en inzetbaarheid van het personeel.