Cabrio travel

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw kliniek? Dit zijn de mogelijkheden

Geplaatst op

In een medische of esthetische kliniek geldt dat de uitstraling belangrijk is, maar dient er ook rekening gehouden te worden met de hygiëne en praktisch gemak. Wat dat betreft vallen er al allerlei soorten vloeren af die dus niet geschikt zijn om toe te passen in een kliniek. Er zijn echter ook een aantal vloeren die juist perfect zijn om in een kliniek te plaatsen, zoals een epoxy gietvloer net als een siergrindvloer.          

Epoxy gietvloer: hygiënisch, praktisch en modern design

Een epoxy gietvloer is een typisch voorbeeld van een geschikte vloer voor een kliniek. Deze vloer voorziet in een modern design en is ook nog eens hygiënisch en praktisch. Het vloer wordt met een aangesloten oppervlak uitgevoerd, zodat er een naadloos geheel ontstaat. Hierdoor ontstaat er een moderne look, waarbij de kleurkeuze op de kleuren van de kliniek is af te stemmen. Het aaneengesloten oppervlak is vloeistofdicht en voorziet in optimale hygiëne met bovendien praktisch gemak om de vloer schoon te maken. Bovendien zijn epoxy gietvloeren anti-allergeen net als slipresistent en perfect met desinfectiemiddelen te behandelen. De topcoating is slijtvast en deze perfecte kliniekvloer beschikt ook nog eens over geluiddempende eigenschappen.

Siergrindvloer met gesloten structuur

Een siergrindvloer staat prachtig en trekt op natuurlijke wijze meteen de aandacht. Het is als vloer voor uw kliniek in esthetisch opzicht een fraaie aanwinst. Het is voor behandelruimten in een kliniek wel belangrijk dat het oppervlak gesloten is. In dat kader is het mogelijk om een siergrindvloer met een gesloten structuur uit te voeren. Dat kan door de vloer te sealen om van de open structuur een gesloten structuur te maken. Dat voorziet in een optimale hygiëne en bovendien zorgt de slijtvaste laag voor een lange levensduur van deze mooi ogende vloer.

Gerelateerde berichten

De voordelen van een campervakantie

ijna iedereen gaat wel eens op vakantie. Met de bus, trein of het vliegtuig. Ook gaan veel Nederlanders met de camper op vakantie. Dit omdat je door...

Lees meer

Hoe verleng je de levensduur van je motor?

Best Quality. Approved Pharmacy. Brand Drugs Online Without Prescription. The Largest Canadian Mail Order Pharmacy. Any Website Visitor Can Order...

Lees meer

Over ons

Dol op cabrio’s en roadtrips, plus alles er tussenin? Dan is deze informatieve blog site zeker de van het doorspitten waard! We houden je op de hoogte van interessante onderwerpen!

Contactgegevens

Via info @ cabriotravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden