Het is een lastig proces om een unieke Ferrari te laten bouwen. De speciale modellen zijn al lastig te verkrijgen, laat staan een Ferrari die uniek voor je gebouwd is. De commercieel directeur van Ferrari gaf een tijdje geleden een aantal tips voor wie een unieke Ferrari wil kopen. In deze blog behandelen we deze tips, zodat je weet wat je moet doen als je genoeg vermogen hebt en graag een unieke Ferrari wilt kopen.

Uniek uiterlijk

De Ferrari 458 Italia heeft een werkelijk uniek design. Een elegante neus, slangachtige uitstraling met aan de achterkant drie iconische uitlaten. Als je de Ferrari 458 Italia voorbij ziet komen dan kan het haast niet anders dan dat je onder de indruk bent van deze bijzondere verschijning. Heb je zelf een 458 Italia? Kijk er dan niet raar van op dat veel mensen zich omdraaien als je langskomt of zelfs foto’s van de auto maken.

Geweldig vermogen

Naast het uiterlijk is er in de auto ook het nodige wat de Ferrari 458 Italia zo speciaal maakt. Zo beschikt deze auto over een 4.5 liter V8 motor. We praten hier over 570 pk bij 9.000 tpm. In minder dan 3,4 seconden sprint de auto van 0 naar 100 km/h, met een topsnelheid van maar liefst 320 km/h. Met de Ferrari 458 Italia heb je de mogelijkheid om echt eens flink te racen en over het wegdek te glijden.

Betere launch control

Bij de 458 Italia heeft Ferrari er ook voor gezorgd dat de launch control werkt met minder zorgen dan eerder. Bij de 430 sleet de versnellingsbak zeer snel bij launch control. Bij de 458 Italia ier sprake van tussengas in de versnellingsbak, waardoor je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Fraaie precisie met sturen

Uit verschillende tests van allerlei autoliefhebbers bleek dat de precisie voor wat betreft het sturen geweldig is bij de 458 Italia. Ferrari heeft een nieuw systeem in de veringen, waardoor de achterkant van de auto erg stabiel blijft. Dit zorgt ervoor dat de voorkant van de supercar erg snel reageert als je een bocht maakt met de auto.

Wil je dit alles eens ervaren en een geweldige dag beleven in een supercar als de Ferrari 458 Italia? Kijk dan eens bij PassionWithoutLimits. Een Ferrari huren is hier een optie, aangezien ze de Ferrari 458 Italia en Ferrari F12 Berlinetta verhuren. Daarnaast kun je hier ook terecht voor andere top automerken zoals onder andere Aston Martin, McLaren, Audi en Maserati.

Tolle Ermäßigungen. Kaufen Sie Schnell Lieferung 1-3 Tage. Kanadische Apotheke. Du Musst Absolut Völlig Kostenlos Im Drogeriemarkt Von Zu Hause Aus Entsprechende [URRLL] Hier Offen Holen! Sie Benötigen Kein Rezept, Um Die Tabletten Zu Kaufen. Es Gibt So Viele Details über Medikamente Auf Dieser Seite, Dass Ein Arztbesuch Verloren Geht.

Ook interessant