Cabrio travel

Een leuke trip door het zuiden van Nederland

Geplaatst op

Wanneer je een vakantie in Nederland wil is het leuk om een trip te plannen door Zuid-Nederland. Vooral met een auto huren Eindhoven airport. Hiermee kan je alle kanten op in het zuiden van Nederland en soms zelfs even over de grens. In deze blog neem ik je mee door een leuk avontuur in het zuiden.

Dag 1 Maastricht

Ontdek culinaire gerechten in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Deze bourgondische stad heeft veel te bieden als het komt op restaurantjes en barretjes. Het gezellige centrum heeft ook veel internationale studenten die zorgen voor een gezellige sfeer. Soms is het niet wat het lijkt, wanneer je bij een barretje naar binnenkijkt kan je soms niet zien dat die nog 30 meter doorloopt en het een geheime hotspot blijkt te zijn. Enfin, er is veel te genieten in deze stad.

Dag 2 Roermond

In Roermond heb je nog steeds een mooie bourgondische stad aan het water. Geniet van de verschillende mooie gebouwen of breng een bezoek aan de designer outlet. Roermond is een stad die je minimaal een keer in je leven moet bezoeken.

Dag 3 Den Bosch

Den Bosch of ’s Hertogenbosch is een hele leuke Brabantse stad. Er is veel cultuur in deze stad, van theaters tot aan barretjes je kan in de stad makkelijk je auto kwijt. Wist je dat Den Bosch ook een hele mooie Rooms-katholieke kerk heeft. Deze kerk bezoeken is zeker de moeite waard. Vergeet ook niet een Bosche bol te eten.

Dag 4 Breda

Ik ga via Breda, een term die veel treinreizigers zien als ze met de trein langs Breda gaan. Breda kent ook een leuk centrum met veel barretjes. Het is ook makkelijk te bereiken met autohuur Eindhoven airport. Wanneer je in Breda bent kun je ook bij de indoor evenementenhal Strand leuke activiteiten doen.

Al met al heb je zo in een weekend van vrijdag tot maandag vier verschillende steden die je kan bezoeken met je huurauto. Wees op tijd met het reserveren van je huurauto zodat je alles op je eigen wensen en behoefte kan afstemmen.

Gerelateerde berichten

Oostenrijk: een roadtrip door de tijd

Oostenrijk, een land dat synoniem staat voor majestueuze bergen, betoverende meren en charmante dorpjes. Maar er is zoveel meer te ontdekken dan de...

Lees meer

Over ons

Dol op cabrio’s en roadtrips, plus alles er tussenin? Dan is deze informatieve blog site zeker de van het doorspitten waard! We houden je op de hoogte van interessante onderwerpen!

Contactgegevens

Via info @ cabriotravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden