Cabrio travel

De 3 verhuistips voor in 2019!

Geplaatst op

Verhuizen is nog altijd veel gedoe: alles inpakken, vervoeren, opslaan en ga zo maar door. Veel mensen zien er vaak heel erg tegenop, maar wat kun je doen om het jezelf een stukje makkelijker te maken? Wij hebben een paar goede tips op een rij gezet!

Een goede planning is het halve werk

Nu hoor ik je al denken: “dit spreekt voor zich”. Toch loopt het bij veel mensen mis op een goede planning van de verhuizing. Begin op tijd om aan het einde stress te voorkomen. Er zijn altijd dingen die op het laatste moment nog moeten gebeuren. Begin je op tijd, dan sluit je dit uit.

Niet alleen tijdsplanning maar ook een inpakplanning kan erg handig zijn. Zorg dat al je spullen in dozen zit met nummers, vervolgens maak je een lijst met alle nummers erop en koppel je elk nummer aan een kamer. Zo weet iedereen die helpt met de verhuizing waar alles heen moet.

Huur een busje voor het verplaatsen van spullen

Veel grote spullen passen niet in de auto, en met een aanhanger loop je veel risico. Zelfs een grote auto kost waarschijnlijk meer benzine dan de kosten van het huren van een busje.  Het huren van een busje kom je dan ook eigenlijk niet onderuit. Een goedkoop busje kan je huren bij Bert Jonk autoverhuur. Bert Jonk heeft veel busjes in allerlei soorten en maten zodat het verhuizen voor jou een stuk makkelijker wordt.

Zelf doen of uitbesteden?

Als laatste moet je goed overwegen of je de verhuizing wel echt zelf wil doen of toch liever laat uitbesteden. Verhuizers zijn vaak een stuk handiger in het verplaatsen van je meubels omdat ze dit elke dag doen.

Daarnaast zijn er op het moment ook steeds betere opties bij verhuis bedrijven.
Moet je bijvoorbeeld een tijdje overbruggen? Geen probleem, in de vrachtwagen staan al opslagboxen klaar. Al je spullen worden ingeladen, en de opslagboxen worden zo uit de vrachtwagen getild. Als je deze weer nodig hebt worden ze voor de deur weer uitgeladen en zo hoef je dus niet alles twee keer beet te pakken.

Gerelateerde berichten

Koop jouw trekhaak bij Trekhaakcentrum voor optimaal gemak en vrijheid

Koop jouw trekhaak bij Trekhaakcentrum en ervaar het ultieme gemak en de vrijheid die het met zich meebrengt. Of u nu avontuurlijke reizen plant met...

Lees meer

Over ons

Dol op cabrio’s en roadtrips, plus alles er tussenin? Dan is deze informatieve blog site zeker de van het doorspitten waard! We houden je op de hoogte van interessante onderwerpen!

Contactgegevens

Via info @ cabriotravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden