Een privéchauffeur biedt veel voordelen. Om deze reden maken veel mensen dagelijks of wekelijks gebruik van een chauffeur die hen privé naar allerlei plaatsen in Nederland brengt. Het is een fabeltje dat alleen mensen binnen de zakelijke wereld een privéchauffeur gebruiken. Veel meer mensen die geen zin of moeite hebben om dagelijks zelf te autorijden, maken gebruik van privéchauffeurs. In deze blog geven we je 4 redenen om een privéchauffeur te boeken.

Ongestoord kunnen werken

Tijdens de autorit kun je comfortabel en ongestoord aan de slag met werkzaamheden. Tijdens de autorit heb je nergens last van. Door de bijrijdersstoel ook nog eens zo ver mogelijk naar voren te verstellen, heb je alle ruimte om te gaan werken. Onderweg geld verdienen, rust in je hoofd, afspraken voorbereiden, to-do lijsten afhandelen en e-mails wegwerken, hoe efficiënt kan het zijn?

Snel naar een afspraak kunnen

Een klant belt op dat hij zo wel even tijd heeft voor een meeting. Alleen het is al over een paar uur en je moet nog dingen doen op het werk. Daarnaast moet je zo al wel weg, aangezien het een uur rijden is. Met een privéchauffeur kun je dat gehele uurtje gebruiken om de afspraak voor te bereiden. Als je zelf auto had moeten rijden was dit niet gelukt, aangezien autorijden en een afspraak voorbereiden niet de meest ideale combinatie is.

Tijd om de werkdag voor te bereiden en af te sluiten

Met een privéchauffeur krijg je voldoende tijd om de dag rustig op te starten. Sla de krant open, drink wat koffie en bereid je vast voor op je werkdag. Aan het einde van de dag kun je in de auto de laatste werkzaamheden nog afronden, zodat je thuis alle tijd hebt voor je familie, gezin en vrienden. Zie het achter in de auto zitten als een warming-up of de blessuretijd, waarin je nog wat extra tijd hebt om werk gedaan te krijgen.

Veilig de weg op

Veel ongelukken hebben telefoongebruik als oorzaak. Even snel een belletje doen, een mailtje versturen of een relatie of collega appen. Laat je rijden door een prive chauffeur en je hebt alle tijd en privacy om belletjes, e-mails en appcontact af te handelen. Zo heb je niet alleen rust in je hoofd tijdens dit contact, maar ben je ook geen gevaar op de weg voor jezelf en andere autogebruikers.

Ook interessant